Kylie Minogue rokkasi minishortseissa ja verkkosukkahousuissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmanlaajuisesti jo yli 60 miljoonaa albumia urallaan myynyt Kylie Minogue julkaisi heinäkuussa uuden Aphrodite-albuminsa. Levyn ensimmäinen singlelohkaisu All The Lovers nousi nopeasti radiohitiksi, mutta klubihittiin biisin anti ei tällä kertaa riittänyt.

Talven aikana Kylie on viettänyt hiljaiseloa otsikoista, mutta äskettäin hän esiintyi häikäisenä Mardi Gras -juhlissa Sydneyssä. Nyt 43-vuotias popkaunotar pukeutui rock-henkiseen ja seksikkääseen asuun Melbournen keikallaan. Laulajatähden yllä nimittäin nähtiin lyhyet farkkushortsit ja verkkosukkahousut. Katso kuvat tästä.

– Melbourne, oletteko valmiita keskiyöhön? Boom! Kylie Minogue kirjoitti Twitter-blogissaan ennen keikkaansa.

Kylie Minogue lukeutuu niihin erittäin harvalukuisiin tähtiin, joilla on ollut ykköshitti kolmella peräkkäisellä vuosikymmenellä; 1980-, 1990- ja 2000-luvuilla. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muiden muassa Locomotion, I Shoul Be So Lucky ja Can’t Get You Out of My Head. Kylie on saanut myös alan arvostetuimman tunnustuksen Music Industry Trust Awardin.