Miley Cyrus yöpuvussa kaupungilla?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hannah Montana -sarjan näyttelijänä ja laulajana miljoonien tyttöjen idoliksi noussut Miley Cyrus on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä muuten kuin töidensä merkeissä. Rohkeissa asuissa viihtyvä nuori tähti julkaisee usein myös itse verkossa paljastavia kuviaan.

Tällä kertaa Miley Cyrus näyttää lähteneen kaupungille yöasussaan, sillä pienenpieni musta mekko ei kovin paljon peittänyt.Kuva: SplashKuva: Splash

Kahdeksanvuotiaana näyttelijänurasta kiinnostunut Miley Cyrus on seurustellut muun muuassa poppari Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Teinitähden nykyisen poikaystävän Liam Hemswortin väitettiin jättäneen australialaisen tyttöystävänsä Cyrusin takia. Sittemmin kolmiodraaman sivuuttaneet tähdet ovat nykyään umpirakastuneita.