Mitä ihmettä Annen hiuksille tapahtui?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Anne Hathawayn ura on ollut viime aikoina noususuunnassa. Hänet valittiin esimerkiksi Batman-elokuvan jatko-osaan kissanaisen rooliin. Nyt leffatähden hiustyyliä ihmetellään ympäri maailmaa, sillä Anne on yllättäen ajellut hiuksensa lyhyiksi.

Näyttelijätär esiintyi taannoin myös kymmenille miljoonille televisiokatsojille Oscar-gaalan juontajana. Sittemmin hän on piilotellut hiuksiaan kuvaajilta, mutta viikonloppuna hänet viimein kuvattiin ilman hattua. Samalla selvisi, että Annen uusi tyyli on huomattavasti aikaisemmasta poikkeava.


Kuva: Splash


Kuva: Splash

Anne Hathaway kertoi taannoin kasvissyöjänä olemisen tuottaneen hänelle ongelmia Britannian-vierailuillaan. Näyttelijätär kertoi käyneensä Britanniassa ensimmäisen kerran 19-vuotiaana kuvaamassa elokuvaa. Hän kertoi, ettei siihen aikaan maassa otettu tarpeeksi huomioon kasvissyöjiä. 28-vuotias tähti kertoi kuitenkin olevansa nyt tyytyväisempi maan ruokakulttuuriin kuin kymmenen vuotta sitten.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat