Mitä ihmettä Annen hiuksille tapahtui?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Anne Hathawayn ura on ollut viime aikoina noususuunnassa. Hänet valittiin esimerkiksi Batman-elokuvan jatko-osaan kissanaisen rooliin. Nyt leffatähden hiustyyliä ihmetellään ympäri maailmaa, sillä Anne on yllättäen ajellut hiuksensa lyhyiksi.

Näyttelijätär esiintyi taannoin myös kymmenille miljoonille televisiokatsojille Oscar-gaalan juontajana. Sittemmin hän on piilotellut hiuksiaan kuvaajilta, mutta viikonloppuna hänet viimein kuvattiin ilman hattua. Samalla selvisi, että Annen uusi tyyli on huomattavasti aikaisemmasta poikkeava.Kuva: SplashKuva: Splash

Anne Hathaway kertoi taannoin kasvissyöjänä olemisen tuottaneen hänelle ongelmia Britannian-vierailuillaan. Näyttelijätär kertoi käyneensä Britanniassa ensimmäisen kerran 19-vuotiaana kuvaamassa elokuvaa. Hän kertoi, ettei siihen aikaan maassa otettu tarpeeksi huomioon kasvissyöjiä. 28-vuotias tähti kertoi kuitenkin olevansa nyt tyytyväisempi maan ruokakulttuuriin kuin kymmenen vuotta sitten.