32-vuotias televisiokaunotar löydettiin kuolleena – nettikiusaus ajoi itsemurhaan?

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalainen televisiotähti ja mallikaunotar Claudia Boerner on tehnyt itsemurhan. Hän esiintyi viime kuussa Neljän tähden illallinen -realitysarjan saksalaisessa versiossa. Ohjelman jälkeen hänelle alkoi tulvia negatiivista nettipalautetta niin verkkosivuilla kuin sähköpostitse.

Asiasta uutisoineen Daily Mail -lehden mukaan asia kärjistyi lopulta nettikiusaamiseksi, joka mahdollisesti johti 32-vuotiaan kaunottaren traagiseen itsemurhaan. Naapurit huomasivat, että Boernerin asunnosta tulee voimakasta kaasun hajua ja soittivat hätäkeskukseen. Boerner löydettiin menehtyneenä asunnostaan Vellmarin kaupungissa, Saksassa.

Lehtitietojen mukaan Claudia Boerneria syytettiin ilkeissä nettikommenteissa esimerkiksi julkisuushakuiseksi tyrkyksi. Lisäksi esimerkiksi hänen rintojaan väitettiin silikoneiksi. Nettikiusaamisen ja itsemurhan yhteyttä tutkitaan parhaillaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat