Kissatko muka tyhmiä? Katso ensin tämä kuva

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet ihmiset eivät pidä kissoista lemmikkeinä, koska niitä ei pidetä järin älykkäinä ja koska niillä on niin voimakas itsetunto. Nyt verkossa nähdään video, jossa kissa osoittaa käytännön osaamistaan.

Ikävä kyllä käyttäjä on jostain syystä poistanut videon. Lemmikin taiturointia nähdään kuitenkin oheisessa kuvassa.


Kuva: YouTube

Kotivideolla isäntäväki päästää kissan kohti jääkaappia, jonka sisällä on odottamassa aikamoinen ruoka-annos jaettavaksi. Lopulta kissa ymmärtää mistä on kyse, ja onnistuu kampeamaan tiukassa olevan oven auki. Sen jälkeen on vuorossa suora loikka lihapatojen ääreen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat