Lauren Stoner bikineissä Miamissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen malli- ja televisiokaunotar Lauren Stoner on ollut viime viikkoina poikkeuksellisen paljon esillä viihdelehdissä, sillä hänen tähtensä näyttäisi olevan parhaillaan uudessa nousussa Hollywoodissa.

Lauren Stoner bongattiin taannoin lomailemassa bikineissä Miami Beachilla, ja nyt paparazzit ovat ikuistaneet hänet uuden Pain and Gain -elokuvan kuvauksissa Miamissa. Esiintymisasuna olivat tietenkin bikinit. Elokuvan ohjaa Michael Bay, joten luvassa voi olla jättimenestys.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

27-vuotias amerikkalainen Lauren Stoner tuli alunperin tunnetuksi mallina, mutta viime aikoina hänet on nähty myös televisiotähtenä. Lauren oli mukana The Spin Crowd -realityohjelmassa, joka kuitenkin lopetettiin yllättäen vuonna 2010. Vuoden 2012 alusta saakka hän kuvannut uutta Pain and Gain -elokuvaansa, jonka toivotaan nostavan Laurenin Hollywoodin kuumaksi tähdeksi.