Lyhyttä on! Tässä iässä naisilla on lyhyimmät minihameet

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina naisten muoti on muuttunut vuosi vuodelta paljastavammaksi, kun mekot ovat kutistuneet silmissä sekä ylä- että alaosastaan. Nyt asiaa on selvitetty Britanniassa tutkimuksella, jolla oli määrä osoittaa missä iässä naisilla on lyhyimmät mekot.

Vastaus kysymykseen on 23-vuotiaana. Silloin brittinaisilla on keskimäärin kaikkein lyhyimmät mekot yllään. Mekkojen keskimääräinen pituus muuttuu naisilla iän myötä. Vastaava tutkimus tehtiin myös vuonna 2009, ja niiden tulokset ovat vertailukelpoiset ja mielenkiintoiset.

Vuonna 2009 itsevarmat naiset pitivät minihameita keskimäärin vain 39-vuotiaaksi saakka, mutta kolmessa vuodessa minihameiden käyttöikä on noussut peräti 45-vuotiaaksi saakka. Ensimmäisen kerran minihameeseen pukeudutaan keskimäärin 14-vuotiaana. Teini-ikäiset tytöt pukeutuvat 19-vuotiaaksi saaka keskimäärin 36-senttisiin mekkoihin. Sen jälkeen minihameet lyhenevät peräti 32 senttiin, kunnes alkavat jälleen pidentyä 23 ikävuoden jälkeen. Tutkimuksen mukaan tyttöjen minihameet pitenevät keskimäärin viidellä sentillä, kun he aloittavat seurustelun.