Näin kuorit perunan vain sekunneissa – ilman veistä

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Monille pikkulapsille ja joskus myös aikuisille on yllättävän vaikeaa ja työlästä kuoria perunat ruokailun yhteydessä tai ennen keittämistä. Perunoiden kuoriminen tuskin lukeutuu kenenkään lempipuuhiin, mutta nyt siitä voi myös laistaa tyylikkäästi.


Kuva: YouTube

Nettivideolla esitellään kuinka perunan voi kuoria vain sekunneissa ja kaiken lisäksi ilman veistä. Toimenpiteeseen tarvitaan kattilallinen kiehuvaa vettä ja astiallinen jääkylmää vettä. Perunat nostetaan kauhalla kiehuvasta vedestä jääkylmään, odotetaan viisi sekuntia ja sen jälkeen kuori lähtee pois vetämällä kuin itsestään.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat