Huh, mikä äiti! Beyoncen kurveissa eivät raskauskilot näy

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Beyonce ja räppäri Jay-Z saivat äskettäin esikoisensa keisarinleikkauksella Lenox Hill -sairaalassa New Yorkissa. Pienokaisen nimeksi tuli Blue Ivy Carter. Beyonce teki nopeasti paluun parrasvaloihin, kun kaunotar esitteli kuvaajille hoikkaa vartaloaan.

Äskettäin maailmalla ihmeteltiin Beyoncen itsensä julkaisemaa bikinikuvaa, jossa ei ollut enää mitään merkkejä raskaudesta. Kuva lietsoi epäilyjä, ettei Beyonce edes ollut koskaan raskaana. Nyt kaunotar on jälleen nähty rantalomalla St. Bartsin saarella miehensa Jay-Z:n kanssa, eikä kurvikas laulaja peitellyt muotojaan lomailusta nauttiessaan. Katso kuvat tästä.

Vasta kolme kuukautta sitten tyttärensä synnyttänyt popkaunotar näyttää uhkean trimmatulta mustassa uimapuvussaan, joka paljastaa sopivasti tähden povea. Laulajan vatsanseutu on huiman litteä ja tähden jaloissa ei näy jälkeäkään selluliitista, joka on monen tavallisen naisen vaiva. Piukassa uimapuvussaan keikistelevä tähti nauttii kuvissa meren aalloista silmin nähden.

Beyonce tuli kuuluisaksi jo 16-vuoden ikäisenä Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Hän kertoi olevansa onnekas, koska on saavuttanut niin paljon jo niin nuorena. Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja. Taannoin kaunotar kertoi, ettei aio pitää äitiyslomaa, koska ei halua ajatella raskautensa olevan “ikään kuin sairaus”.