Naisräppärin konsertista tulikin murhapaikka

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka naisräppäri Jessie J:n konsertissa Lontoossa tapahtui keskiviikkona vakava puukotus. Rikkinäisellä pullolla niskaan puukotettu mies kiidätettiin kriittisessä tilassa sairaalaan, ja eilen hän lopulta menehtyi saamiinsa vammoihin.

Veriteko tapahtui Pulse-klubilla, jossa Jessie J oli lopetellut keikkansa puolen yön aikaan. Yleisön poistuessa paikalta oli narikan kohdalla syntynyt tappelunujakka, joka johti vakaviin seurauksiin. Uhrin menehtymisen johdosta tapauksen rikosnimike on nyt muuttunut murhaksi ja keikkapaikasta tuli samalla murhapaikka, Daily Mirror uutisoi.

Viime viikolla Jessie J antoi tapahtuneesta lausunnon, jossa hän ilmaisi olevansa syvästi järkyttynyt tapahtuneesta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat