Lea Michelen bikinivartalo aiheuttaa kateutta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Glee-hittisarjan yksi päätähdistä Lea Michele on nykyään viihdemaailman seuratuimpia julkkiskaunottaria. Näyttelijä-laulajan tuulenhalkaisijaa pidettiin aikoinaan esteenä menestykselle, mutta neitokainen osoitti menestyksellään arvostelijoiden olleen väärässä.

Lea Michelen uutisoitiin aiemmin tänä vuonna seurustelevan Glee-sarjan vastanäyttelijänsä Cory Monteithin kanssa. Nyt pariskunta ei enää näytä salailevan suhdettaan, sillä heidät kuvattiin yhteisellä lemmenlomalla Meksikon Cabossa. Katso kuvat tästä.

Paparazzit ikuistivat kameroilleen pariskunnan lomahetket. Lea ja Cory muun muuassa nautiskelivat auringosta poreammeessa. Kaunotar otti aurinkoa mustissa bikineissä, jotka paljastivat neitokaisen rusketusrajat. Lea Michelen bikinivartalo näyttää kuvien perusteella olevan huippukunnossa.

Lea Michele ei ole puhunut julkisuudessa rakkauselämästään, eikä hän ole vahvistanut julkisuudessa vellovia seurusteluhuhuja. Life & Style -lehden lähteiden mukaan pariskunta bongattiin ystävänpäivänä julkkisjuhlissa läheisissä tunnelmissa. Näyttelijätär kertoi taannoin, että hän joutui nuorempana koulukiusaajien uhriksi. Lean mukaan koulukiusaajat muun muuassa haukkuivat tämän ulkonäköä ja nimeä.