Lääkäriharjoittelija söi kuormasta – traaginen seuraus

Ohhoh! · Stara.fi

Suomessakin lääkäreiden lääkeriippuvuudet ovat olleet ajoittain otsikoissa. Nyt maailmalta on kantautunut ikävä uutinen tapauksesta, jossa lääkäriopiskelija oli ilmeisesti ottanut omin lupineen lääkkeitä. Hänet löydettiin tajuttomana sairaalan vessasta.

Kajang-sairaalassa jo kolmen vuoden ajan harjoittelussa ollut 29-vuotias miespuolinen lääkäriharjoittelija löydettiin vessasta aamuseitsemältä, mutta pian sen jälkeen hän menetti henkensä elvytysyrityksistä huolimatta.

Miehen viereltä löytyi ruisku, joten nyt viranomaiset epäilevät harjoittelijan ”syöneen kuormasta” ja ottaneen lääkkeitä omin lupineen taistellessaan väsymystä vastaan. Hän oli ollut jostain syystä töissä viitenä päivänä peräkkäin. Menehtyneen tiedetään valittaneen perheelleen liian rankkoja työaikoja. Alustavien tietojen mukaan mies menehtyi yliannostukseen, mutta kuolinsyytä tutkitaan yhä.