Naisen ihmepelastuminen – kutsui miehensä apuun telepaattisesti

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hätätilanteissa saattaa silloin tällöin tapahtua ihmeitä. Onnettomuuksiin joutuneet ihmiset kertovat välillä mitä erikoisimpien käänteiden auttaneen heidät pulasta. Nyt eräs amerikkalainen nainen kertoi selvinneensä vakavasta auto-onnettomuudesta, koska kutsui miehensä apuun telepaattisesti.

56-vuotias Tracy Granger ajoi äskettäin Kaliforniassa jäisellä tiellä. Hänen autonsa liusui tieltä jään takia ja nainen putosi autonsa kanssa yli sadan metrin matkan jäiseltä jyrkänteeltä alas. Ihmeen kaupalla hän selviytyi pudotuksesta, mutta oli pahoin loukkaantunut.

Grangerin niska, lantio ja useat kylkiluut vahingoittuivat laskussa. Nainen keksi tilanteessa vain yhden keinon, jolla hän voisi saada myöhään illalla apua. Hän otti mieheensä yhteyttä ajatuksen voimalla.

– Istuin paikallani hiljaa ja sanoin kovaan ääneen ”Lee, olen myöhässä. Jotain on tapahtunut. Selvitä asia.”, kertoi Tracy Granger Daily Mail -lehdelle.

Aviomies olikin väitteiden mukaan telepaattisessa yhteydessä, sillä hän laittoi vaimostaan välittömästi katoamisilmoituksen. Yhdeksän tunnin päästä siitä nainen löytyi kanjonin pohjalta loukkaantuneena. Nainen vietiin Huntingtonin sairaalaan ja hänen tilansa on vakaa.