One Direction -tähdet riisuivat paitansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa. Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka nuoret poptähdet nauttivat olostaan Australian Sydneyssä, jossa heidät kuvattiin veneilemässä.

Nyt One Direction -yhtyeen komistukset ovat päässeet esittelemään jo toistamiseen vatsalihaksiaan, kun lähes koko ryhmä päätti riisua paitansa kuumottavassa auringossa ja osa hyppäsi myös veteen viilentymään. Kuvien perusteella nuorukaiset ovat ainakin pitäneet hyvää huolta fyysisestä kunnostaan.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

Äskettäin One Directionin pojille asetettiin Yhdysvaltojen kiertueelle erikoinen kielto. Levy-yhtiön pomot halusivat nimittäin varjella bändin puhtoista imagoa ja siksi kielsivät bändin sinkkupojilta seksin harrastamisen kiertueen aikana.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa. Britannian X Factor -kilpailussa syntynyt bändi niittää parhaillaan menestystä myös Suomessa.