Talent muuttuu kiltimmäksi – negatiivisuus vei katsojat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippusuosittu televisiotähti ja X Factor -formaatin luoja Simon Cowell on päätynyt viime aikoina viihdeotsikoihin muun muuassa parisuhteensa päättymisen vuoksi. Upporikas Cowell kertoi äskettäin lanseeravansa DJ-kilpailun, jossa hän etsii maailman parasta tiskijukkaa.

52-vuotias Simon Cowell aikoo nyt muuttaa omaa ankaran tuomarin imagoaan ja yrittää käyttäytyä kiltimmin televisio-ohjelmissaan. Mies tuli näihin aatoksiin, kun hänen Britain’s Got Talent -ohjelmansa sai viime lauantaina paljon pienemmät katsojaluvut kuin The Voice -ohjelman brittiversio.

– Simon ei ollut iloinen katsojaluvuista, sillä hän haluaa olla paras kaikessa mitä tekee. Mies on perfektionisti ja hän on nyt todella alkanut miettiä, pitäisikö hänen olla kiltimpi kilpailijoilleen, kertoo sisäpiirin lähde The Sun -lehdelle.

Mies huolehtii siitä, kuinka The Voice -ohjelma vaikuttaa pitkällä tähtäimellä Britain’s Got Talent -ohjelman ja myöhemmin syksyllä jatkuvaan X Factor -kykyjenetsintäkilpailun suosioon. Cowell on jo pehmentänyt vuosien aikana imagoaan ohjelmissaan, mutta sisäpiirin lähde epäilee, ettei tämä riitä. Cowellin edustajan mukaan musiikkimogulin huhutut huolet ovat tuulesta temmattuja ja mies on tyytyväinen katsojalukuihin.

Simon Cowell kertoi viime vuonna lahjoittavansa ex-tyttöystävilleen miljoonia eron jälkeen. Hän nimittäin kertoi hyväsydämisesti haluavansa entisten siippojensa selviytyvän jatkossakin arjesta rahallisesti. Cowellin entiset tyttöystävät eivät olekaan koskaan haukkuneet Cowellia huonoksi poikaystäväksi julkisuudessa. Televisiotähden tiedetään saavan noin 75 miljoonaa dollaria yhdestä X Factor -tuotantokaudesta.