Koira paljasti suosikkinäyttelijän alkoholismin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen Hollywood-tähti Chris Klein tunnetaan rooleistaan useissa komediaelokuvissa. Mies muistetaan esimerkiksi naissankarin roolistaan American Pie -elokuvissa. Viime vuosina hän on ollut otsikoissa alkoholinkäyttönsä vuoksi. Klein pidätettiin vuonna 2010 rattijuopumuksesta.

Äskettäin tähti myönsi olevansa alkoholisti, kun American Pie -elokuvien menestys suisti hänet juopottelemaan. Nyt mies kertoo, ettei olisi kirjautunut elämänsä pelastaneeseen vieroitukseen ilman koiransa Chiefin apua.

– Huomasin koirastani, että hän tajusi eron käytöksessäni, kun olin selvänä tai alkoholin vaikutuksen alaisena. Jokainen, jolla on ollut läheinen suhde koiraansa, ymmärtää, miltä tuntui nähdä pettymys hänen silmissään. Se oli kauheaa, kertoo Chris Klein People-lehdelle.

Komediatähti kertoo heränneensä todellisuuteen, kun hän ajoi alkoholin vaikutuksen alaisena koira kyydissään. Koira ei vahingoittunut ajon aikana, mutta mies tajusi tekojensa vastuuttomuuden. Tänä päivänä hän elää raittiina ja nauttii lenkkeilystä rannalla koiransa kanssa.

Klein nousi julkisuuteen teinitähtenä. Hän on ehtinyt näytellä 23 elokuvassa. Miehen uusin elokuva on American Pie -elokuvien jatko-osa American Reunion. Elokuvassa näyttelevät Kleinin lisäksi sen tutut tähdet Jason Biggs, Alyson Hannigan, Sean William Scott ja Tara Reid.