Miehellä uskomaton ryöstöretki – aseita, ulosteita ja sikailua

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Maailmalla kuulee silloin tällöin tarinoita erilaisista rikostapauksista, joissa varkaat ovat toimineet varsin mielikuvituksellisilla tasoilla. Nyt eräs amerikkalainen mies järjesti varsinaisen näytöksen Nashvillessa tekemällä 9 tunnin aikana huiman rikosaallon.

William Todd -niminen mies aiheutti taannoin kaaoksen, kun hän murtautui kauhutalo-turistikohteeseen. Hän varasti paikasta lamauttimen, revolverin ja haulikon, minkä jälkeen sytytti paikan tuleen. Tämä ei kuitenkaan riittänyt kunnianhimoiselle häirikölle, Todd nimittäin vielä ryösti neljä ihmistä ja vei heidän rahansa sekä luottokorttinsa.

Toddin rikosputki muuttui jo lähes mielikuvitukselliseksi, kun mies ajeli päänsä kaljuksi ja kaappasi taksin ja osti varastamiensa luottokorttien avulla ruokaa. Miehen matka vei paikalliselle lakiasiaintoimistolle, jossa mies penkoi toimiston ja ulosti sen pöydälle. Hän myös tuhri ulosteella lakimiesten kehystettyjä kuvia.

Lopuksi mies terrorisoi erästä hotellia naispuolista siivoojaa matkien. Todd liikkui paikallisessa hotellissa ja koputteli vieraiden oviin siivoojana esiintyen. Mies pidätettiin, kun poliisit löysivät hänet kauppakeskuksen katolta kylmävesisäiliöön sukeltaneena.

– Mies oli silkkaa kauhua, en ole koskaan nähnyt vastaavaa. Syytteitä voi tulla vielä lisää. Toivomme kuitenkin, ettei Toddin uhreja löydy enempää, kertoo poliisi Tony Blackburn Daily Mail -sivustolle.