Erikoinen huijari: Vuokrasi 14 rekkaa ja myi ne eBayssä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalla tapahtuu aika ajoin mitä uskomattomimpia rikostapauksia. Nyt eräs brittiläinen mies on tehnyt erikoisen huijausyrityksen. Hän nimittäin vuokrasi 14 rekka-autoa ja myi ne sitten Ebay-verkkokaupassa ominaan.

Kolmen lapsen isä Giorgio Arcaini tarvitsi lompakon täytettä, joten hän keksi erilaisen tavan saada lapsilleen leipää pöytään. Mies vuokrasi yhteensä 14 rekka-autoa, jotka olivat kukin 15.000 punnan, eli 19.000 euron, arvoisia. Tämän jälkeen mies kauppasi rekkoja Ebay-sivustolla.

Varastetuista autoista kaikkia ei saatu palautettua takaisin omistajilleen. Noin 100.000 punnan, eli 126.000 euron, arvosta rekkoja jäi palauttamatta oikeille omistajilleen. Arcainin ei myöskään tarvitse omien suurten velkojensa takia maksaa hyvitystä varastamistaan tuotteista.

Perheenisä oli osa järjestäytynyttä rikollisryhmää, joka otti yhteyttä autovälittäjiin koko maassa. Mies käytti jopa omia pankkitunnuksiaan myydessään autoja. Hänet saatiin kiinni, kun erään autofirman pomo antoi poliiseille ilmi erään Arcainin vuokraaman rekan rekisterikilven numeron.

Poliisi otti miehen kiinni kotoaan. Viranomaiset löysivät sieltä todisteita, jotka liittivät Arcainin järjestäytyneeseen rikollisryhmään. Mies tuomittiin teoistaan 3 vuodeksi ja 2 kuukaudeksi vankilaan.