Poliisi vei riehuvat Tukiaiset keikalta: ”Ai v**tujen kevät!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka julkkissiskokset Julia ja Johanna Tukiainen olivat esiintymässä Hämeenlinnan ravintola Sirkuksessa. Keikka päättyi kaaokseen, kun molemmat ajautuivat tappeluun yleisön kanssa. Tänään tuon illan tapahtumia nähtiin myös Poliisi-tv -ohjelmassa.

Kuvausryhmä sattui samana iltana seuraamaan viranomaisten arkea Hämeenlinnan poliisin matkassa. Poliisit soitettiin paikalle Sirkus-ravintolaan sen jälkeen, kun Julia oli potkaissut keikan yleisössä ollutta miestä kasvoihin.

– Mä olin siin eturivissä, niin se heittäytyi p**lu levälleen ja meni toiselle puolelle lavaa. Sit se tuli yhtäkkiä mua päin ja monotti naamaan, kasvoistaan verta vuotava uhri kertoi poliisipartiolle.

Kiinniotettaessa Julia ja Johanna tekivät poliisille vastarintaa, mutta molemmat saatiin lopulta poliisiautoon.

– Ai v**tujen kevät! Ei saa kuvata. Ai te teette jonkun shown tästä. Mä kävin kännykkään käsiksi. Ei saa kuvata. Ei asiakkaan, vaan kännykkään! Mä otin kännykästä kiinni ettei saa kuvata. Te kuvaatte tätä koska mä oon julkkis. Poliisi-tv:lle suuri mainos, jee, Tukiaiset huusivat poliisien kuljettaessa heitä poliisiautoon.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat