Tamara Ecclestone rantalomalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

F1-moguli Bernie Ecclestonen vanhin tytär Tamara Ecclestone on ollut viime aikoina usein otsikoissa rohkeiden kuviensa merkeissä. Ökyrikas seurapiirijulkkis rakentaa parhaillaan 45 miljoonan punnan lukaaliinsa omaa koirakylpylää ja maanalaista yökerhoa.

Taannoin povipommi Katie Price oli raivoissaan siitä, että Tamara Ecclestone on selvästi kopioinut hänen tyyliään. Tuoreiden paparazzikuvien perusteella onkin aihetta epäillä, että näin on käynyt myös rintojen suhteen. Tamaran kuvissa hänen rintamuksensa näyttää nimittäin kaikkea muuta kuin luomulta.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

Tamara Ecclestone on upporikkaasta perheestä, sillä hänen formulamoguli-isänsä lisäksi myös hänen äitinsä on tehnyt menestyksekkään uran. Perijättären kroatialainen Slavica-äiti on takavuosien supermalli. Tummakutrinen Tamara on tehnyt kansainvälistä uraa muiden muassa televisiossa. Milanossa syntynyt kaunotar oli mukana selostamassa vuoden 2009 Formula 1 -kilpailuja Italian televisiossa.