Anna Chlumsky kuvattiin gaalajuhlan kaunottarena

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun alun suosituimpiin menestyselokuviin lukeutui My Girl, jonka tarina ja lapsitähdet saivat miljoonat ihmiset kyyneliin. Elokuvassa pikkutyttönä naispääosaa esittänyt 11-vuotias Anna Chlumsky ei ole sittemmin juuri julkisuudessa paistatellut, mutta nyt hänet on ikuistettu punaisella matolla.

Macaulay Culkinin kanssa hittileffassa lapsena näytellyt Anna Chlumsky on nyt osallistunut julkkisjuhliin upeassa iltapuvussa. Samalla saatiin huomata, että entisestä lapsitähdestä on vuosien ja vuosikymmenien varrella varttunut todellinen kaunotar.Kuva: SplashKuva: Splash

Nykyisin Anna on 31-vuotias kaunotar, joka on naimisissa ja työskentelee edelleen näyttelijänä. Seuraavaksi hänet nähdään komediasarjassa Veep. Chlumsky piti näyttelemisessä aikoinaan taukoa, joten hän onnistui välttämään ikuisen lapsitähden statuksen, josta on tunnetusti ainoastaan haittaa Hollywodissa.