Muistatko nämä ikimuistoiset valokuvat 80-luvulta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

1980-luvusta on jo niin kauan, että kyseisen vuosikymmenen musiikki on jo kertaalleen ehtinyt tulla uudelleen muotiin ja taas kadota. Seuraavaa kasaribuumia odotellessa 80-luvulla nuoruuttaan tai aikuisuuttaan eläneet voivat nyt verestää muistojaan vuosikymmenen ikimuistoisimmilla kuvilla.

Mentalfloss-verkkosivusto on koonnut kuvagallerian, jossa nähdään vuosikymmenen merkittävimpiä hetkiä. Viihdepainotteisen julkaisun mukaan niitä olivat Ronald Reaganin salamurhan lisäksi esimerkiksi ensimmäisen avaruussukkulan lähtö, MTV-musiikkikanavan perustaminen vuonna 1981 ja Michael Jacksonin hittilevy Thriller vuodelta 1982. Mukaan mahtuvat toki myös Challenger-avaruussukkulan tuhoutuminen vuonna 1986. Millaisia muistoja kuvat tuovat sinulle ja puuttuuko jokin listalta?