Näistä merkeistä tiedät, että mies haluaa seksiä

Lifestyle · Meri Pulkkinen

Miehillä on tunnetusti melko suorasukaisiakin keinoja kertoa, että he olisivat valmiita hieman intiimimpään toimintaan. Sen itsestäänselvän tapahtuman lisäksi on muitakin fyysisiä merkkejä, joista huomaa miehen haluavan seksiä.

Cosmopolitan-lehti on nyt listannut näitä vähemmän tunnettuja himon ilmaisijoita. Yksi niistä on silmien pupillien laajeneminen, sillä se on ensimmäisiä merkkejä miehen kiihotuksesta. Moni on myös varmasti huomannut, että sänkyseuraa koskiskeleva mies saattaa pitää peukaloitaan housujensa vyönlenkeissä. Tämä ele vie tarkoituksella naisen katseen miehen sukukalleuksien alueelle.

Mies myös ilmaisee kiihotustaan, jos hän koskettelee usein nenäänsä. Poikkeuksena on tietenkin tapaukset, jolloin miehellä on esimerkiksi flunssa, mutta tutkimusten mukaan miehen nenässä olevat hormonit reagoivat tämän kiihottumiseen – lisäten siten nenän alitajuista hiplailua. Sänkyjumppaa janoava mies puhuu myös matalemmalla äänellä kuin yleensä.

Mies saattaa himon iskiessä myös hieroa tai kosketella naisen olkapäitä enemmän. Mies tekee tämän alitajuisesti, sillä olkapäiden hierominen jäljittelee kaksilahkeisille naisen rintavarustuksen koskettelua. Myös alahuulen pureminen samaan aikaan pienimuotoisen pään heilauttelun kanssa saattaa lehden mukaan olla merkki siitä, että mies haluaa harrastaa seksiä.