Rihanna raivostui toimittajalle – ei pitänyt kysymyksestä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Rihanna nähdään parhaillaan valkokankailla Battleship-toimintaelokuvassa, jossa neitokainen näyttelee Raikes-nimistä sotilasta. Rihanna treenasi taannoin vartalonsa huippukuntoon taistelukohtauksia sisältävän elokuvan kuvauksia varten.

Viime aikoina Rihannan rakkauselämä on ollut otsikoissa, sillä kaunottaren on huhuttu deittailevan väkivaltaisen ex-poikaystävänsä Chris Brownin kanssa. Lisäksi poptähti on kuvattu näyttelijä Ashton Kutcherin luona yöaikaan. Nyt laulajan uutisoitiin raivostuneen eräälle australialaiselle toimittajalle, joka uteli hänen yksityiselämänsä saloja.

Rihanna oli ollut Sunrise-kanavan toimittajan Natalie Barrin haastattelussa kertomassa Battleship-elokuvastaan, kun hän päätti yhtäkkiä keskeyttää juttutuokion. Naistoimittaja nimittäin uteli yksityiskohtia Rihannalta tämän miessotkuista. Poptähti ei sietänyt sitä ja päättikin poistua kesken kaiken haastattelusta.

– Rakkauselämästäni uteleminen on turhauttavaa, Rihanna kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Rihanna on markkinoinut uutta Battleship-elokuvaansa maailmalla ja hänet on kuvattu punaisella matolla muun muuassa Japanissa. Hänen uutisoitiin äskettäin olevan kiinnostunut esittämään edesmennyttä poplaulajaa Whitney Houstonia elämäkertaelokuvassa. Supertähti joutuu kuitenkin kilpailemaan roolista vaikuttavien nimien kanssa, sillä myös muun muassa Jennifer Hudson, Vivica Fox, Brandy ja Jordin Sparks ovat ehdolla rooliin.