Supersuosittu discotähti taistelee hengestään – vajosi koomaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Bee Gees lukeutuu yhä maailmanhistorian suosituimpiin discoyhtyeisiin, ja nyt yhtyeen miljoonat fanit ovat nyt saaneet suru-uutisen. Pitkään vakavan sairauden kanssa taistellut discotähti Robin Gibb taistelee nimittäin hengestään sairaalassa. Tuoreimpien tietojen mukaan hän on vajonnut koomaan.

62-vuotias Robin Gibb on ollut pitkään sairaalahoidossa, sillä hänellä havaittiin muutama vuosi sitten sekä maksa- että paksusuolensyöpä. Äskettäin hän sairastui lisäksi keuhkokuumeeseen, mikä heikensi terveydentilaa huomattavasti, ja tuloksena supertähti vajosi koomaan.

Vuonna 1958 perustettu The Bee Gees teki vuonna 1977 discomusiikin historiaa Saturday Night Fever -elokuvan myötä, sillä yhtye levytti elokuvaan useita discomusiikin ikivihreitä klassikoita. Niistä Stayin Alive, Night Fever ja How Deep Is Your Love viitoittivat discomusiikin tulevaisuutta ja soivat yhä edelleen päivittäin sekä discoissa että radioaalloilla. Kaikki kolme kappaletta nousivat aikoinaan Yhdysvaltojen singlelistan ykkösiksi. Elokuvan soundtrack myi 15-kertaista platinaa ja pysyi Yhdysvaltojen albumilistalla huikeat 120 viikkoa.