Arttu putosi Idols-kilpailusta – murtui itkuun tuloksen kuultuaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Idols-kilpailussa nähtiin tänään jälleen yksi semifinaalijakso, jossa oli mukana vielä viisi laulajaa. Heistä vain neljä pääsi jatkoon kilpailussa. Tällä kertaa kilpailusta passitettiin kotiin Arttu Kettunen, joka murtui itkuun tuloksen kuultuaan.

– Minä voin lähteä voittajana kotiin, Arttu kertoi kyyneleiden lomasta.

Idols-finaalissa ovat Artun putoamisen myötä Diandra Flores, Susanna Erkinheimo, Heikki Tuomi ja Torsten Borg.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat