Disney-hottiksen bikinipeppu päätyi valokuviin – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosituista High School Musical -teinileffoista tunnetuksi tullut Hollywood-kaunotar Ashely Tisdale vietti leffasarjan jälkeen hieman hiljaiseloa julkkismaailmasta, mutta on sittemmin taas aktivoitunut työrintamalla. Ashley erosi taannoin tuottaja Scott Speeristä.

Nyt kaunotar on bongattu pienissä bikineissä uima-altaan reunalta Santa Barbarassa. Katso kuvat tästä. 26-vuotiaan näyttelijättären entinen poikaystävä on ohjannut musiikkivideoita muun muuassa Paris Hiltonille, Jordin Sparksille, David Archuletalle ja Blake Sheltonille. Tisdale kertoi taannoin ihailevansa miehessä luonnetta eikä niinkään ulkonäköä.

Ashley Tisdale on yrittänyt viime aikoina ottaa pesäeroa teinielokuviin, jotka tekivät hänestä tähden. Nuori kaunotar julkaisee Twitter-blogiinsa faniensa iloksi aktiivisesti myös valokuvia keikkamatkoiltaan. Ashley yrittää parhaillaan saada jalansijaa Hollywoodissa, mutta hän pelkää suosittujen teinileffojen taakan vaikuttavan hänen työmahdollisuuksiinsa. Siitä huolimatta hänen on kerrottu saaneen lupaavia roolitarjouksia.