Hayden Panettieren bikinikuva sytyttää myös naiset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositusta Heroes-televisiosarjasta tunnetuksi tullut Hayden Panettiere aloitti uransa televisiossa ja valkokankaalla jo alle vuoden ikäisenä esiintymällä mainoksissa. Viime kuukausina kaunotar on ollut otsikoissa lähinnä miessuhteidensa merkeissä.

Parhaillaan Hayden on lemmenlomalla poikaystävänsä Scotty McKnightin kanssa. Nyt 22-vuotias Hayden Panettiere on julkaissut itse pariskunnan lomakuvan Twitter-blogissaan. Kuvassa bikiniasuinen kaunotar on poikaystävänsä voimakkailla käsivarsilla. Siten miehinen lihasmassa saanee myös naiset tyytyväiseksi.Kuva: Twitter

New Yorkissa varttunut Hayden Leslie Panettiere näytteli muun muuassa Ally McBeal -hittisarjassa Maddie Harringtonia kahden tuotantokauden ajan. Hän on myös näytellyt elokuvissa Kasvukipuja, Salamaseepra ja Anna Palaa 3. Näyttelijäkaunotar näytteli myös Scream 4 -elokuvassa. Panettiere erosi äskettäin ukrainalaisesta nyrkkeilymestari Wladimir Klitschkosta.