Dawson’s Creek tähti ei siedä sarjansa tunnusmusiikkia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi takavuosien suosituimmista teinisarjoista oli Dawson’s Creek, joka teki kerralla useampiakin tähtiä viihdemaailmaan. Eräs heistä oli James Van Der Beek, johon miljoonat teinitytöt rakastuivat tulisesti. Sarjan päättymisen jälkeen komistus ei ole pysynyt enää julkisuuten valokeilassa.

Nyt James Van Der Beek on kertonut Celebuzz-julkaisulle, että ei pysty olemaan ihmisten ilmoilla kuullessaan entisen hittisarjansa tunnusmusiikin.

– Minun pitäisi päästä siitä yli, koska olen jo 35-vuotias aikuinen mies. Haluan silti yhä edelleen piiloutua aina kun kuulen sarjan tunnusmusiikin. Ensimmäiseksi etsin vaistonvaraisesti jokun piilopaikan, kuten nurkan, hyllyn, vessan tai pukuhuoneen. Olen kuin Pavlovin koira, ja minun pitäisi päästä siitä yli, James Van Der Beek kertoi Celebuzzille.

Amerikkalainen näyttelijä James William Van Der Beek tuli tunnetuksi Dawson’s Creek -hittisarjasta, jossa hän esitti Dawson Leeryn roolia. Sittemmin hän on jatkanut aktiivisesti näyttelijäuraansa, mutta lukuisista rooleista huolimatta hän ei ole kyennyt pysymään miestähtien A-sarjassa. Näyttelijä on naimisissa Kimberly Brookin kanssa.