Yksikätinen maalivahti ihmetyttää: ”Ohitseni ei mennä noin vain”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme taannoin Afrikan Ghanassa järjestetystä amputointipotilaiden jalkapallo-ottelusta. Yksijalkaiset futarit nähtiin nettivideolla muun muuassa juoksemassa huimaa vauhtia nurmikentällä kyynärsauvojensa avulla ja tekemässä tyylikkäitä harhautuksia.

Nyt eräs amputointipotilas ei ole antanut vammansa olla esteenä rakkaalle harrastukselleen. 38-vuotias Tyrone Welcome on nimittäin yksikätinen maalivahti, joka pelaa muun muuassa Aston Stars FC -nimisessä futisjoukkueessa. Mies menetti oikean kätensä 12-vuotiaana sähköiskun takia. Katso kuvat tästä.

Jalkapalloa rakastava Tyrone on muun muuassa nimetty parhaimmaksi maalivahdiksi Britannian vammaisurheilijoiden järjestössä. Yksikätisen maalivahdin mukaan hänen mielensä on aina muita yhden askeleen edellä. Amputointipotilaiden futis-maajoukkueessa pelaava mies kertoi, että hän suojelee maaleja keskittyneesti, eikä päästä palloja ohitseen noin vain, The Sun -lehti uutisoi.