Tältä popkaunottaret näyttäisivät parrakkaina

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Photoshoppaamalla voi paitsi kohentaa kuvattavan ulkonäköä, tehdä myös erilaisia visuaalisia piloja. Verkossa nauratti äskettäin erään kekseliään miehen photoshoppaus-kokoelma, jossa hän oli photoshopannut kotibileisiinsä eturivin julkkistähtiä.

Mies muun muuassa “biletti” Snoop Doggin, Barack Obaman, David Beckhamin, The Rockin ja Emma Watsonin kanssa. Nyt eräälle verkkosivustolle on koottu uskomaton kuvakollaasi tunnetuista Hollywood-kaunottarista, joille on kaikille muokattu parta. Katso kuvat tästä.

Kuvissa nähdään muun muassa parrakas Angelina Jolie, karvainen Megan Fox ja Anne Hathaway, jonka rintakarvat ottavat mittaa David Hasselhoffin varustuksesta. Ovatko nämä kaunottaret edelleen seksisymboleja karvaisinakin?