Treffivideo tuo kyyneleet silmiin: Futistähti yllätti syöpäsairaan teinitytön

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kantrilaulaja Taylor Swift joutui aiemmin tänä vuonna kieltäytymään erään syöpäsairaan teinipojan tanssiaiskutsusta. Sen sijaan supertähti pyysi Kevin McGuire -nimistä poikaa kavaljeerikseen ACM-palkintogaalaan. Treffit kuitenkin peruuntuivat, kun teinipoika joutui sairaalaan.

Nyt erään syöpäsairaan teinitytön uutisoitiin saaneen yllättävän kavaljeerin koulunsa päätöstanssiaisiin. 17-vuotias Courtney Alvis sairastui vuonna 2010 leukemiaan, minkä jälkeen hänen vartalonsa muuttui aikaisempaa tuhdimmaksi. Teinityttö joutuikin pettymään, kun kukaan ei pyytänyt häntä tanssiaisparikseen koulun päätöstansseihin.Kuva: YouTube

Asiat saivat kuitenkin onnellisen käänteen, kun futistähti Trent Richardson kuuli teinitytön tarinan ja päätti viedä tämän päätöstanssiaisiin. Leukemiaa sairastava tyttö saikin tuntea olonsa prinsessaksi, kun futistähti ilmestyi hänen ovelleen valkoiseen smokkiin pukeutuneena kukkakimppu kädessään.

Alabaman yliopiston jalkapallojoukkueessa pelaava Trent Richardson kertoi liikuttuneensa tytön kohtalosta, sillä futistähden äiti on myös sairastanut syöpää. Futistähden mukaan ihmiset olivat yllättyneitä, kun hän ilmestyi päätöstanssiaisiin Courtneyn kanssa.

– Tein sen sydämestäni. Olen onnekas, että sain viettää päätöstanssiaiset Courtneyn kanssa, Trent Richardson kertoi Radar Online -sivuston mukaan.