Love Music Festivalin lipunmyynti käynnistyy aamulla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heinäkuussa Tampereella järjestettävä Love Music Festival tarjoaa yleisölle muhkean kattauksen artisteja ja lämmintä festaritunnelmaa. Viime viikolla tapahtuma paljasti kaksi pääesiintyjäänsä, jotka ovat Basement Jaxx ja Groove Armada.

Brittiduo Basement Jaxx nähdään kesällä ensimmäistä kertaa Suomessa. Maailmaa valloittanut duo tunnetaan hiteistään Where’s Your Head at ja Good Luck. Lisäksi parivaljakko on tehnyt musiikkia Robynin ja Lily Allenin kanssa. Brittiyhtye Groove Armada esiintyi Suomessa edellisen kerran vuonna 2004. Yhtye tunnetaan hiteistään I See you Baby ja Superstylin.

Love Music Festival -tapahtuman lipunmyynti alkaa keskiviikkona kello 9.00 Lippupisteissä. Kahden päivän lipun hinta on 25. huhtikuuta saakka 65 euroa ja sen jälkeen 75 euroa. Yhden päivän liput tulevat myyntiin torstaina 26. huhtikuuta hintaan 45 euroa. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.