Uskomaton näky: Pikkuvauva vetää leukoja kuin vanha tekijä! Katso video

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Pikkulapset osaavat usein yllättää, mutta yleensä positiiviset yllätykset ovat esimerkiksi uusien sanojen oppimista tai esimerkiksi kävelemään oppiminen. Nyt verkossa nähdään video, jollaista ei aivan joka kodissa ole voitu kuvata.


Kuva: YouTube

Videolla nimittäin nähdään kymmenkuukautinen pikkuvauva suorittamassa uskomatonta tempausta. Lapsi tuskin osaa tuossa iässä vielä edes kävellä, mutta leukojen vetäminen onnistuu sen sijaan uskomattoman hienosti. Suorituksen innoittajana toimii isn työpöytä, jossa olevalla tietokoneen näytöllä pyörii piirrettyjä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat