Exä pakotti naisen tekemään poikaystävälle kastraation

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Taiwanissa tuli viime vuonna ilmi tapaus, jossa uskottoman miehen vaimo leikkasi kumppaninsa peniksen irti ja heitti sen jokeen. Raa’assa teossa vaimon kerrottiin käyttäneen saksia. Nyt eräs entinen poliisi on joutunut oikeuden eteen, kun hän pahoinpiteli ex-vaimoaan ja tämän rakastajaa kahden tunnin ajan.

Los Angelesissa työskennellyt poliisi Robert McClain sai tietää vuonna 2008, että hänen avioeroa hakeneella vaimollaan oli uusi suhde nuoren muusikon kanssa. Romanssista raivostunut mies huijasi vaimonsa sovittuun tapaamiseen, johon myös uusi poikaystävä ilmestyi.

Tapaaminen sai rajun käänteen, kun 38-vuotias entinen poliisi alkoi pahoinpitelemään vaimoaan ja tämän rakastajaa. Vaimon mukaan Robert McClain muun muuassa pakotti naisen harrastamaan seksiä rajusti hakatun poikaystävänsä kanssa aviomiehen edessä. Lisäksi mies käski vaimoaan tekemään tämän 23-vuotiaalle rakastajalle kastraation.

Vaimo onnistui kuitenkin huijaamaan aviomiestään välikohtauksen aikana. Hän nimittäin esitti vakuuttavasti tekevänsä sen, vaikka todellisuudessa muusikkomiehen sukuelimet eivät vaurioituneet. Robert McClainia syytetään nyt muun muuassa kiduttamisesta, kidnappauksesta ja seksuaalisesta pahoinpitelystä, The Daily Mail -sivusto uutisoi.