Hollywood-komistus sekoilee videolla – yrittää esittää Rihannaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijä James Franco nähtiin taannoin valkokankailla 127 Hours -elokuvan päätähtenä. Kovassa nousussa oleva tähti juonsi myös viime vuoden Oscar-gaalan näyttelijäkaunotar Anne Hathawayn kanssa. Franco tähditti sittemmin myös Apinoiden planeetan synty -elokuvaa.

Äskettäin mies kertoi Conan-ohjelmassa kotipornovideosta, jonka hän teki 19-vuotiaana tyttöystävänsä kanssa. Mies kertoi videon olleen hirveä, muttei häpeä sitä. Nyt Spring Breakers -elokuvaansa kuvaava tähti on hauskuuttanut fanejaan lisäämällä Who Say -sivuston blogiinsa videon, jossa hän matkii Rihannaa tämän You Da One -kappaleen tahdissa.

Videolla nähdään, miten tähti heiluu onnellisen ja samalla päihtyneen näköisenä videolla ja nauttii selvästi Rihannan kappaleesta. Franco tekee käsillään laineita ja räppäreille tyypillisiä käsieleitä. Hän koskee myös kädellään rintaansa haltioituneen näköisenä musiikin tahdissa.James Franco on WhoSay

Mies on selvästi mennyt sisälle tulevan Spring Breakers -elokuvansa rentoon huumediileri-roolihahmoon. Rihanna-video ei ole nimittäin Francon ensimmäinen toiselle julkkikselle omistettu fiilistelyvideo. Äskettäin tähti julkaisi Who Say -blogissaan videon, jossa hän aukoi suutaan Selena Gomezin Love You Like A Love Song -kappaleen tahdissa.

Taannoin James Franco nousi otsikoihin narisutettuaan kaapin ovia haastattelussa. Häneltä kysyttiin myös mielipidettä verkossa vellovista homoväitteistä, mutta näyttelijä ei suostunut kiistämään eikä myöntämään mitään. Sen sijaan hän jatkoi aiheella leikittelyään ja vihjailikin vitsailevasti ehkä olevansakin yksinkertaisesti homo.