Maailman vanhin supermalli on 83-vuotias – katso kuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Supermalleista on tullut viimeisten parinkymmenen vuoden ajan ihailtuja kuuluisuuksia Hollywood-tähtien rinnalle. Päivittäisissä muotikuvissa on totuttu näkemään nuori, kiinteä ja täydelliseksi photoshopattu langanlaiha nainen.

Nyt eräs nainen kuitenkin muuttaa näitä kauneuskäsityksiä, sillä 83-vuotias Daphne Selfe on maailman vanhin supermalli. Kameran edessä elämänsä viettäneen naisen mallin ura alkoi 1950-luvulla. Katso kuvat tästä.

Selfe on poseerannut muun muassa Marie Claire -lehdessä ja tehnyt töitä Mario Testinolle ja Dolce & Gabbanalle. Kuvassa nainen poseeraa Jean Paul Gaultierin suunnittelemassa ikonisessa rintaliiviasussa, johon poptähti Madonna pukeutui Blond Ambition -kiertueellaan vuonna 1990.