Maailman vanhin supermalli on 83-vuotias – katso kuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Supermalleista on tullut viimeisten parinkymmenen vuoden ajan ihailtuja kuuluisuuksia Hollywood-tähtien rinnalle. Päivittäisissä muotikuvissa on totuttu näkemään nuori, kiinteä ja täydelliseksi photoshopattu langanlaiha nainen.

Nyt eräs nainen kuitenkin muuttaa näitä kauneuskäsityksiä, sillä 83-vuotias Daphne Selfe on maailman vanhin supermalli. Kameran edessä elämänsä viettäneen naisen mallin ura alkoi 1950-luvulla. Katso kuvat tästä.

Selfe on poseerannut muun muassa Marie Claire -lehdessä ja tehnyt töitä Mario Testinolle ja Dolce & Gabbanalle. Kuvassa nainen poseeraa Jean Paul Gaultierin suunnittelemassa ikonisessa rintaliiviasussa, johon poptähti Madonna pukeutui Blond Ambition -kiertueellaan vuonna 1990.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat