Matkustaja riisui itsensä alastomaksi turvatarkastuksessa – raju seuraus

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lentokentillä on yleensä tiukat turvatarkastukset, jotta mitään luvatonta ja vaarallista ei pääsisi lentokoneisiin sisälle. Säädökset eivät kuitenkaan ole kaikkien matkustajien mieleen, vaan osa saattaa jopa ärsyyntyä tiukoista säännöistä.

Nyt 49-vuotias mies ärsyyntyi Oregonin lentokentän turvatarkastuksesta niin paljon, että riisui itsensä alastomaksi. Amerikkalainen John E. Brennan -niminen mies halusi protestoida tiukkaa turvatarkastusta vastaan, koska tunsi itsensä ahdistelluksi. Miehen mielestä häntä ei olisi pitänyt tutkia niin tarkasti, koska hän oli lentokentän vakioasiakas.

Ällistyneet matkustajat peittivät lasten silmät nähdessään miehen alastomana. Osa matkustajista naureskeli ja taltioi alastoman miehen kuvia älypuhelimiinsa. Lentokenttävirkailijat käskivät useaan otteeseen miestä laittamaan vaatteet takaisin päälleen.

Brennan pidätettiin tempauksensa vuoksi ja häntä syytetään muun muassa tahallisesta itsensä paljastelusta. Miehen tempauksen takia kaksi turvatarkastuslinjaa jouduttiin sulkemaan. Brennan myöhästyi tapauksen vuoksi luonnollisesti omalta lennoltaan. Mies aikoi lentää tuona päivänä Oregonista Kaliforniaan.