Turvatarkastaja hipelöi supermallia lentokentällä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Näyttelijä Leonardo DiCaprion entinen tyttöystävä ja huippumalli Bar Refaeli teki vuonna 2010 näyttävän kansainvälisen läpimurron. Se sai alkunsa Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kansikuvasta, mutta sen jälkeen Bar on poseerannut lukuisissa mainoskampanjoissa ja lehdissä.

Nyt Bar on joutunut epämiellyttävään tilanteeseen, kun hän Lontooseen lentäessään joutui lentokenttävirkailijan hipelöinnin kohteeksi. Bar joutui rutiinitarkastukseen, jossa naisvirkailija taputtelee hänen kehoaan mahdollisten vaarallisten tai luvattomien esineiden varalta.

Tämä virkailijan työnkuvaan kuulunut tapahtuma ei kuitenkaan sopinut huippumallille, vaan hän kommentoi tapahtumaa myöhemmin Twitter-blogissaan erittäin tyytymättömään sävyyn. Bar yltyi jopa kommentoimaan virkailijan seksuaalista suuntautumista.

– Sain ”turvallisuustaputtelun” lentokentällä naiselta, joka sai minut tuntemaan itseni erittäin epämukavaksi, eikä hänen seksuaalisesta suuntautumisestaan jäänyt yhtään epäilyjä, huippumalli avautuu Twitterissä.

Tällä hetkellä Isossa-Britanniassa Lontoossa matkaileva israelilaismalli Bar on yhdistetty eron jälkeen muun muassa David Fisheriin ja koripallotähti Omri Casspiin. Keväällä 2010 Maxim-lehti rankkasi Barin maailman 19. seksikkäimmäksi julkkisnaiseksi. Vuoden 2011 listalla hän nousi sijalle kuusi.