Pariskunta tuhlasi 4 000 euroa Kaalimaan kakaroihin – katso video

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalta löytyy ihmisiä joka lähtöön ja yhtä lailla myös addiktioita moneen makuun. Äskettäin TLC-kanavalla esitetyssä ohjelmassa kerrottiin naisesta, jolla on addiktio varpaankynsiensä kasvattamiseen. Nyt samaisessa sarjassa nähdään pariskunta, jolla on pakkomielle Kaalimaan kakarat -sarjan nukkeihin.

Pariskunta on tuhlannut tähän mennessä yli 5.000 dollaria eli 4.000 euroa nukkeihin. Kaalimaan kakarat on Yhdysvalloissa rakastettu nukkesarja, jota on valmistettu vuodesta 1978 lähtien. Aviopari rakastaa nukkeja niin paljon, että rakensi jopa 2.000 dollarin eli 1.600 euron hintaisen huvipuiston takapihalleen viihdyttääkseen Kaalimaan kakaroita silloin tällöin.

TLC-kanavan videolla näytetään, kuinka aviopari kutsuu luokseen muutkin nukkeharrastajat viettämään huvipuistopäivää nukkejensa kanssa. Huvipuistossa on muun muassa nukeille oma karuselli ja kuumailmapallo. Aikuiset kutsuvat kakaroiden kanssa viettämäänsä aikaa omaksi satumaailmakseen ja puhuttelevat toisiaan videolla nukkejen kautta.