Selibaatti loppui kertaheitolla – mies on pian 100 lapsen isä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Elokuvassa 40 v. ja neitsyt koomikko Steve Carrellin esittämä Andy-hahmo ei ole 40 ikävuoteensa mennessä päässyt petipuuhiin. Andy kuitenkin haluaa kokeilla seksiä, joten ystävien avustuksella hän vihdoin kokee lemmenhetkien huuman.

Eräs hollantilainen mies todistaa, että kohtalon voi ottaa myös omiin käsiin. Mies kyllästyi 34-vuotiaana selibaattiinsa ja perusti oman lastentekopalvelun. Ed Houben -niminen mies keksi erinomaisen keinon päästä neitsyydestään eroon ja perusti 34-vuotiaana palvelun, jossa hän siittää halukkaille naisille ilmaiseksi lapsia.

Houben toteuttaa lastentekopalvelullaan naisten haaveen tulla äidiksi. Samalla mies pääsee itse harrastamaan kuukausittain seksiä noin 15 naisen kanssa. Nykyisin 42-vuotias mies on jo 82 lapsen isä. Houbenille on paraikaa tulossa kymmenen lasta. Miestä pidetään maailman ammattimaisimpana lapsensiittäjänä ja hänen kerrotaan onnistuvan 80 prosentin todennäköisyydellä siittämisessä.

Mies on tehnyt naisia raskaaksi eri puolilla maailmaa. Yleensä hän edellyttääkin, että asiakkaat matkustavat hedelmöittymään hänen kotiinsa Maastrichtiin. Silloin tällöin mies matkustaa naisten luo, ja naiset kustantavat hänen matkansa ja majoituksensa.

Houben aloitti uransa lahjoittamalla spermaa paikallisilla klinikoilla. Sitten mies tajusi, että perinteiselle hedelmöittämiselle oli oma markkinarakonsa ja on tehnyt tätä siitä lähtien. Hänen toimintansa on täysin laillista.