Mies otti lopputilin – vaikka ei ollut edes töissä! Katso video

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Verkossa leviää paljon erilaisia pilailuvideoita, joissa ihmiset tekevät hauskoja temppuja tai huiputtavat toisiaan Piilokamera-ohjelman hengessä. Nyt eräs mies herättää huvittuneisuutta katsojissa nettihitiksi muodostuneella videollaan.

Hän huijaa nimittäin useita työnantajia irtisanoutumalla työpaikoista, joissa hän ei edes ole töissä. Videolla Peter Butterman ilmestyy useiden työpaikkojen palvelutiskeille. Hän valittaa huonosta kohtelusta, jonka johdosta hän ei voi enää olla töissä näissä paikoissa. Mies myös ”itkee” videolla ja kertoo hänellä olleen rankat viime viikot.

Jokainen työnantaja reagoi miehen häiriintyneeseen käytökseen eri tavoin. Osa alkaa selvittämään juurta jaksain, miksi Buttermania on kohdeltu huonosti tämän ”työpaikalla”. Monet hämmentyvät, mutta eräs päällikkö toteaa suoraan miehen huijauksen olevan valhetta.