Tom Hanksin 55-vuotias vaimo on kuuma pakkaus – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Menestyksekäs Hollywood-tähti Tom Hanks on yksi maailman suosituimmista näyttelijöistä, ja moni on ihmetellyt kuinka vähän hän on ulkoisesti ikääntynyt vuosien varrella. Hanks ei ole kuitenkaan perheensä ainoa ikinuori, sillä hänen vaimonsa Rita Wilson on näyttävä pakkaus.

Tom Hanks, Rita Wilson and Miley Cyrus at Muhammad Ali’s Celebrity Fight Night XVIII in Phoenix, Arizona.

Nyt 55-vuotias Rita Wilson kuvattiin yhdessä miehensä kanssa Muhammad Ali Celebrity Fight Night XVIII -tapahtumassa Arizonan Phoenixissa. Laulajanakin toimiva Näyttelijätär käänsi katseita muhkealla rintavarustuksellaan, joka pullotti naisen kaula-aukon kohdalla.Kuva: SplashKuva: Splash

Rita Wilson, oikealta nimeltään Margarita Ibrahimoff, aloitti uransa vuonna 1972 The Brady Bunch -ohjelmassa. Hänen tunnetuimia rooleja on nähty muun muuassa elokuvissa Uneton Seattlessa, Morsian karkuteillä, Raise Your Voice ja Larry Crowne. Hänet on nähty myös televisiosarjoissa The Good Wife, Frasier ja Kova laki. Rita Wilson julkaisee AM/FM-debyyttialbuminsa 8. toukokuuta.