Deittailisitko sinä tätä naista? ”Olisi miehellekin vastusta” – katso kuvat

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kehonrakennus on suosittu harrastus, jossa kunnianhimoisimmat treenaajat etenevät jopa kilpailutasolle asti. Laji nähdään yleisesti miehisenä, mutta alusta asti se on vetänyt puoleensa myös kauniimman sukupuolen edustajia.

Nyt eräs brittiläinen naisbodari tunnustaa, että hänen on vaikea deittailla miehiä poikkeavan ulkonäkönsä vuoksi. 35-vuotias Rene Campbell treenaa päivittäin pari tuntia ja ylläpitää tiukkaa dieettiä. Nainen on ylpeä lihaksikkaasta ulkomuodostaan, mutta kertoo sen myös laittaneen pisteen hänen rakkauselämälleen. Campbell sanoo olleensa sinkkuna jo 9 vuoden ajan. Katso kuvat tästä.

– Haluaisin poikaystävän, mutta ulkomuotoni vuoksi minun on vaikea tavata miehiä. On myös haastavaa löytää joku, joka sopeutuu tiukkaan elämäntyyliini. Tapailin miestä pari vuotta sitten, mutta hän ei pitänyt siitä, että minulle treenaus tuli ensimmäiseksi, kertoo Rene Campbell Daily Mail -sivustolle.

Naisesta tuntuukin siltä, kuin hän olisi ”naimisissa” kehonrakennuksen maailman kanssa. Campbell aloitti kehonrakennuksen vuonna 2008, kun hän alkoi ihailemaan lihaksikkaita naisia. Hän kertookin olevansa nyt tyytyväisempi omaan vartaloonsa kuin koskaan aiemmin.