The Situationista sarjakuvasankari

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen The Jersey Shore -ohjelma on aiheuttanut runsaasti kohuja, ja samalla sen tähdistä on tullut seurattuja julkkiksia. Sarjan päätähdeksikin luonnehdittu Mike “The Situation” Sorrentino on huhujen mukaan saamassa oman realitysarjansa.

Äskettäin 29-vuotiaan realitykomistuksen kerrottiin kirjautuneen vieroitushoitoon. Sittemmin laitoksesta jo poistuneen realitytähden uutisoidaan nyt tekevän uuden aluevaltauksen. Wizard World -sivusto nimittäin kertoo, kuinka ”The Situation” perheineen tulee tähdittämään omaa sarjakuvaa. Realitytähti on allekirjoittanut MPS Entertainment -yhtiön kanssa sopimuksen sarjakuvan tekemisestä.

– Kasvoin lukien sarjakuvia ja nyt minulla on mahdollisuus tähdittää omaa sarjakuvaani. En malta odottaa, että kaikki näkevät mitä oikein olemme työstäneet, Sorrentino kertoo yhteistyöstä Wizard Worldille.

Sopimuksen mukaan sarjakuvassa tullaan näkemään Miken lisäksi myös hänen siskonsa Melissa, äiti Linda sekä realitytähden veljet Marc ja Frank. Perhe tulee myös osallistumaan kattavaan Pohjois-Amerikan Comic Con -kiertueeseen, jossa he esittelevät sarjakuvaansa. Jersey Shore -tähti ei kuitenkaan tule itse piirtämään sarjakuvaa, vaan graafisen novellin valmistuksen tulevat toteuttamaan alan ammattilaiset.

Viime vuoden lopulla Situation-nimeä haettiin tavaramerkiksi, mutta hakija ei ollut Sorrentino. Tavaramerkki halutaan rekisteröidä alushousujen ja muiden vaatteiden merkiksi. 28. joulukuuta jätetyn toisen hakemuksen takana on Sorrentinon veljen omistama pornoalan yritys. Toisen hakemuksen on jättänyt Vadio LLC -niminen yhtiö. Jos hakemukset päätyvät rekisteriin, ei The Situation itse voi enää ryhtyä kauppaamaan esimerkiksi paitoja ja alusvaatteita lempinimellään ilman tavaramerkin haltijan lupaa.