Katutaiteilijan uskomaton suoritus videolle – tähän ei moni pysty

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin taidemaalarista, joka maalaa taulunsa siveltimen sijaan kielellään. Nyt internetissä hurmaa videopätkä aivan tavanomaisin metodein maalaavasta katutaiteilijasta, joka kuitenkin herättää huomiota uskomattomalla nopeudellaan ja taidoillaan.Kuva: YouTube

Kyseisellä Youtube-videolla myanmarilainen katutaiteilja onnistuu luomaan uskomattoman taideteoksen ainoastaan seitsemässä minuutissa. Yangonin kaupungissa kuvattu video esitteleekin miehen huimaavaa tarkkuutta ja rutiininomaista maalaustekniikkaa, jolla hän on saanut aikaan erittäin näyttäviä teoksia. Videolla nähtävät työt näyttävät olevan myynnissä tuhannen kyatin hintaan, eli yksi taideteos kustantaisi hieman yli yhdeksän euroa.