Gwyneth Paltrow’n diivailu naurattaa: ”Nyt meni jo överiksi”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Näyttelijätär Gwyneth Paltrow on viime vuodet keskittynyt lähinnä perhe-elämään. Brittiläisen Coldplay-yhtyeen keulahahmon Chris Martinin kanssa naimisissa oleva kaunotar ei ole kuitenkaan antanut ulkomuotonsa repsahtaa, sillä näyttelijätär on nykyään hoikka ja lihaksikas.

Nyt 39-vuotias näyttelijätär on osoittanut diivan elkeitä Los Angelesissa. The Beatles -legenda Paul McCartneyn uuden My Valentine -kappaleen musiikkivideon julkaisua juhlistamassa ollut kaunotar ei nimittäin suostunut kävelemään vaivaista sataa metriä, The Sun kertoo. Muut juhlavieraat siirtyivät juhlatilana toimineesta McCartneyn Stella-tyttären vaateliikkeestä viereiseen italialaiseen ravintolaan jatkoille kävellen – paitsi elokuvatähti Gwyneth.

Kaunotar kuljetettiin nimittäin ravintolaan limusiinilla. Kymmenen sekuntia kestäneessä automatkassa kerrottiin olevan kyse näyttelijättären turvallisuudesta. Mukana pippaloissa oli ollut myös näyttelijättären muusikkoaviomies Chris Martin, joka kuitenkin käveli ravintolaan. Myös esimerkiksi elokuvatähti Orlando Bloom ja malli Miranda Kerr taittoivat alle sadan metrin matkan jalkaisin.

Ulkonäkönsä eteen paljon töitä tekevä näyttelijätär on kertonut noudattavansa tiukkoja dieettejä pysyäkseen hoikkana. Yksi tähden käyttämistä äärimmäisistä dieeteistä koostuu ainoastaan vaahterasiirappia, cayennepippuria, sitruunamehua ja vettä sisältävästä juomasta. Tähti on lisäksi kertonut syövänsä vain yhden aterian päivässä.