Kohuväite: Jessie J pitääkin naisista?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suosituksi poptähdeksi viime vuoden aikana noussut Jessie J on tehnyt jo lukuisia hittikappaleita kuten Price Tag ja Domino. Kovassa nosteessa oleva laulaja-lauluntekijä nähdään seuraavaksi televisiossa Britannian The Voice -kykyjenetsintäkilpailun tuomaristossa.

Nyt hittikappaleita tekevä poptähti on joutunut kohun kohteeksi, kun hänestä julkaistussa elämäkerrassa väitetään laulajan teeskentelevän biseksuaalisuutensa levy-yhtiön pyyntöjen vuoksi. Kirja väittää, että tähti on oikeasti lesbo ja hän on esittänyt muuta vain ollakseen fanien silmissä kiinnostavampi. Poptähti on kommentoinut kohua ja kiistänyt väitteet.

– Kiitos jälleen yhdestä valheellisesti kirjoitetusta tarinasta. Luulin, että tapailin äskettäin Tinie Tempahia, Ellie Gouldingia ja Mark Wrightia. En pysy näiden väitteiden perässä, mikään niistä ei ole totta, kertoi Jessie J Twitter-blogissaan.

Jessie J, oikealta nimeltään Jessica Cornish, paljasti taannoin olevansa biseksuaali. Poptähti on myös kertonut olleensa ensimmäisen kerran tytön kanssa 17-vuotiaana. Päihteettömänä elävä kaunotar on kertonut perheensä hyväksyneen hänen seksuaalisuutensa. Äskettäin Jessie J lähetteli flirttailevia viestejä Twitterissä N-Dubz-yhtyeen Tulisa Contostavlosille.