Mitä ihmettä Lady Gaga imeskelee keikoillaan?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga nousi taannoin supertähdeksi Just Dance -hittikappaleensa myötä. Viime vuosina laulaja on keskittynyt menestyneen musiikkiuransa lisäksi myös hyväntekeväisyystyöhön.

Erittäin menestynyneen laulajattaren kerrottiin äskettäin kysyneen neuvoa astrologiselta tiimiltään pohtiessaan sopivia päiviä Born This Way -kiertueelle. Tähti oli erittäin huolissaan Merkurius-planeetan perääntymisestä. Nyt laulajan kerrotaan voimistavan energioitaan kristalleiden avulla.

– Lady Gaga uskoo täysin kristallien voimaan. Hänellä on niitä joka puolella kotonaan ja hän on teetättänyt kristalleistaan tutteja, joita hän voi ottaa mukaan kiertueelleen. Tähden mielestä kristallin imeskeleminen johtaa paremmin sen energian hänen kehoonsa ja mieleensä, kertoo sisäpiirin lähde The Sun -sivustolle.

Tähti on hankkinut useita erilaisia hoitavia kristalleja käyttöönsä. Lady Gagalla on tuliakaatteja seksuaalisuuden ja luovuuden voimistamiseen sekä akaatteja, jotka nostavat tähden energian korkeampiin ulottuvuuksiin. Tähti pitää ostamiaan kiviä erityisesti niille tarkoitetussa laatikossa, jonka lähelle kukaan muu ei saa mennä.

Lady Gaga tunnetaan kiinnostuksestaan henkisiin asioihin. Tähti ihmetytti taannoin haastattelullaan, jossa hän muun muuassa kertoi paholaisen vainoavan häntä. Poptähden mukaan paholainen kummittelee hänelle öisin, eikä hän siten saa tarpeeksi unta. Gagan mukaan hän käy terapiassa edesmenneen Michael Jacksonin neuvonantajan Deepak Chopran luona. Laulaja kertoi myös haaveilevansa siitä, että hän vaipuisi joskus koomaan.