Törkeimmät iskurepliikit listattiin – näillä et saa seuraa

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Monella naisella on kerrottavanaan erilaisia tarinoita kokemistaan iskurepliikeistä. Miehet voivat olla toisinaan sukkelia suustaan, ja hellyyttävät sutkautukset saattavat saada romanssin viriämään. On kuitenkin repliikkejä, joilla saa kauniimman sukupuolen edustajan vain kakomaan.

Glamour-lehti listasi ällöttävimmät iskurepliikit, joita ei kannata testata missään tilanteessa. Kurvikas nainen saattaa vetää mitä erikoisempia kommentteja, jotka viittaavat hänen hedelmällisiin muotoihinsa. Tässä eräs tyylinäyte: ”Mmm, tyttö, sinä olet oikea vauvantekokone.”

Uros voi myös tökerösti esitellä itsensä naiselle ja tokaista suoraan haluavansa tehdä hänet raskaaksi. Osa repliikeistä on ällöttävän lisäksi outoja. Mitä esimerkiksi tarkoittaa, kun mies sanoo ”Näyttäisit kauniilta…lapsen kanssa” ? On myös melkoisen härskiä kysyä tuntemattomalta naiselta, onko nyt hänen aikansa ovuloida.

Naisen kuukautisiin viittaavat vitsailevat kommentit ovat myös aivan omaa laatuaan. Erään miehen kerrotaan luvanneen naiselle ensitapaamisella, että hän kyllä suorittaisi suuseksiaktin tälle kuukautisten aikaan. Vaikka ihastuessa voi olla söpöä kertoa naiselle, että toivoisi olevansa nappi hänen paidassaan, niin ei kannata toivoa ääneen olevansa tamponi hänen alapäässään.

Jokaisen miehen sisällä voi asua pieni Rambo, mutta sitä ei kannata heti ensimmäiseksi mennä sanomaan iskemälleen naiselle. Ei esimerkiksi kannata leikkiä kovista sanomalla ”Tapoin kerran miehen.” Tuon kaltainen kommentti voi saada naisen juoksemaan kauas ja lujaa.

Mies ei myöskään vaikuta ammattipsykologilta sanoessaan ”Vain katsomalla sinua voin huomata, ettei sinulla ollut isää.” Kaksilahkeinen antaa myös erittäin häiriintyneen kuvan itsestään, jos hän kysyy naisen nimeä ja innostuu asiasta, koska hänen äidillään on sama nimi.